denizmavisi1 Selam kızlar kızım 2 yaşında fakat öğlen uyusa akşam uyumuyor öğlende zorla uyutuyorum hiç uyumak istemiyor bu öğlen uykusu ne zaman bırakılır ki
alisandoruk denizmavisi1 bebeğinin ihtiyacina bak eger aksam uyumuyosa oglen uykusu cok uzunsa önce kisalt uykusunu ama oglen zaten az uyuyo diyosan uyutma bikav gun bak gece uykusuna kadar uyumadan durabiliyomu diye durabiliyosa uyutma artik. Oğlum 3 yasinda hala öğlen uyumasa aksama kadar dayanamıyor sabah 6 7 gibi uyaniyo oglne 12 1 de uyur uyumazsa aksam ustu 4 5 gibi uyuyakalirdi buda aksam uykusunu bozuyo o yuzden hala oglen 2 saat uyur dene sende ona gire karae verirsin
Bebegimlebirhayat 3 yaşına 3 ay kaldı hala uyuyor. Muhtemelen 4-5 yasına kadar uyuturum ben ya çok rahatlık. Gece geç uyuduğuda oluyor ama havalar sıcak ona bağlıyorum çok normal bence. Öğlen uyku süresini kısaltın belki ozaman uyur erkenden
denizmavisi1 Bebegimlebirhayat inin 50 dakika en fazla 1 saat uyutuyorum sabah 8 gibi uyanıyor mesela 1 de zorla uyutuyorum akşam 12 den aşağı uyumuyor eğer öğlen uykusu yapmazsam 9 da yatırıyorum hemencicik uyuyor
denizmavisi1 alisandoruk yok benimki sabah 8 de veya 9 da uyanda bile akşam 9 a kadar dayanıyor daha uyuyalım hadi diyorum ona bile mızmızlanıyor ama yatınca da hemen uyuyor
2YildizAnnesi denizmavisi1 bence cocugun ihtiyacina bagli kilinmali. Benim oglum 3 yasinda hala uyuyor ama kendi istegiyle. Cocugunuz istemiyorsa bence zorlamayin. Zaten büyümüs artik, gece uykusuyla ihtiyacini karsilar.
twofruits denizmavisi1 iki yaşında uyku gerilemesi var muhtemelen o yüzden direniyor daha erken bırakması için 2-2.5 saatlik bir gündüz uykusu yapması gerekiyor
Tugcedursun denizmavisi1 iyi yaşta ufak bı gerileme beklenir uyku gerilemesi o zamanlarda uyutmaya calisip devam ederseniz bırakmaz çünkü daha erken ..
denizmavisi1 1balkizannesi eğer öğlen uykusu yapmamışsa akşam 9 da uyuyor sabah 9 da kendiliğinden uyanıyor bazende 8 de uyanıyor ama gece 12 de bile yatsa sabah 8 buçuk da falan uyandırıyorum
1balkizannesi denizmavisi1 💕1 uyku rutini💕 07.00-12.00 uyanık 12.00-14.00 uyku 14.00-21.30 uyanık 2 yaş 11 günlük kızım 🎈
Demetbulut denizmavisi1 geöen bir doktordan dinledim uyuyorsa ilk okula başlayana kadar öğlen uykusu yapabilir demişti.. Ama çocuktan çocuğa değişir 2 buçuk yaşında oğlum baxen uyuyo bazen uyumuyor. Uyumadığı zaman akşam üstğ 4 5 gibi sızıp kalıyor.. Mümkün olduğunca her öğlen uyutuyorum
Irmakprensesinannesi denizmavisi1 2 yaşında bir çocuk öğlen 1 2 gibi uyumalı ki dinlensin 4 yaşına kdr uyumalı 1 saat olsa kziim 1 yaş 22 günlük 2 uyku yapr asla uykusuzluğa gelemez mesela Rutin istisna durum haric Sabh 07-10:30 arası uyanık 10:30-12:30 uyku 12:00-15:30 arası uyanık 15:30-17:00 uyku 17:00-21:30 uyanık 21:30 gece uykusudur tabiki bazn 6 bazn 5:30 sabah krsi kalktığı oluyor yada sabah 8 de uyandığı da oluyor o zamn uykular 1 sat ileri atıyor
Damla29 denizmavisi1 bizde 15güne 2 yas olucaz bizimkide öğlen uyumak istemiyor akşamda aynı şekilde ama uyumasa deli gbi oluyor kafam dinleniyor evin işini yapıyorum o uyursa bence 4 5 yaşa kadar uyumalı cocuk
Dondurmalikahve denizmavisi1 Oğlum uyumak istemiyor biraz da çocuğa bağlı, 1,5 yıldır gündüz uykusu yok bi sıkıntı oldu mu hayır