Eda5358 ben benimkilerden bahsedeyim.
Sabah barıs manco müsadenizle cocuklar açarız oynarız söylerim güleriz. Bir kaç barıs manco sarkısıyla kah kah kih kihleriz.
Sonra tamamen soyar karnından baslayarak masaj yaparım, ters çeviririz sırtını da yaglarım. Sabah uykusundan sonra göbeğinin üstüne yatırıp sırtını yaglamam cok hosuna gider, pıtır pıtır da pırtlar rahatlar. En son ayaklarını ovar coraplarını giydiririm. Aynı seansı aksam dustan önce yatmadan evvel tekrarlarız.
Tepeden sallanan seylere bakar, pusetine anahtarlık baglayabilirsiniz. Duvarda tiktoku hareket eden bir saati görebilecek yerleştirebilirsiniz, yatagının üstüne renkli pamuklar iple asabilirsiniz, sallanırsa daha da iyi
Agız bezlerini sagına soluna dizebilirsiniz, artık bilinçsizde olsa bişileri tutup alabiliyor, görünce de pek mutlu oluyor 🥹
Siyah beyaz kartlar güzel oluyor, yoksa iskambil kagıdı da olur ama illa bişiler almayın
Kolunuzda ters yatırıp evi gezdirebilir odaları anlatabilirsiniz, farklı açılardan aynı yerleri objeleri görmesi zeka gelişimine faydalı
El ve ayak parmaklarını da elinizle gezebilirsiniz, hisler artıgı için egleniyor ben anlatoyorum tektek
Yaptıgım yemekleri burnuna yaklaştırıp koklatıyorum
Bazen gülüyo bazen aglıyor, pişene göre :)
Kısacası tüm duyularını aktive etmeye calısın, magazadan alabileceğiniz birşey bence henüz yok.
Tek sorun ben suan ogluma göre sanırım padişahın soytarısıyım . Beni ne zaman görse gülme alıyor cocugu🤭