Thesra
[bilinmeyen]
Ben hiç yumuşatıcı kullanmadım ama sert olmuyor çamaşırlar hiç🤔🤔
Derya28
Thesra bende 4 aydır yumuşatıcı kullanmadım gayet de yumuşak
S_D
[bilinmeyen] bende kullanmıyorum yumuşatıcı bebek deterjanı sert yapmıyor zaten dalın kullanıyorum ben
gamzesez
[bilinmeyen] yumuşatıcı yerine sirke kullanın. koku içinde herhangi bir uçucu yağ damlatabilirsiniz. daha yumuşak olacaktır.
seydaac
[bilinmeyen] sularınız kireçli ise ondan çok sert oluyor olabilir. Ev yapımı yumuşatıcılar var internetten bakıp uygulayabilirsiniz.
deletedmom4842
[bilinmeyen] Bende kullanmıyorum normal yumuşaklığında.
Thesra
[bilinmeyen]
Olabilir sulardan dene bakalım😌
ozgeya
[bilinmeyen] bizim buranın suları en ileri derecede kireçli ,deterjan olarak dalan roxy kullanıyorum ve yumuşacık oluyor,hiç sert olmadj o kadar kirece rağmen.
GmzSnn
[bilinmeyen] ben kuLLanmıyorum ama kıyafetLeri normaL yani sertLeşmiyo
GmzSnn
[bilinmeyen] ay yok su bildiğin normaL su 😂😂 ama tabi deterjanLarı baya farkLı zararlı değil 🙈
Pamirkus
[bilinmeyen] bende kullanmiyorum ama yunusak camasrlar. Yumusatici yerine az bsy sirke koy
Talodes
Bende kullanmıyorum sadce unibaby deterjan yeterli oluyo
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] bebeğimin cildi atopik diye kullanmıyorum ama hiç sert olmuyor hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Asla önermiyorum yumuşatıcıyı kimseye
TZA
[bilinmeyen] alala suların kireç oranıyla mı alakalı ki benim yaşadığım şehirde inanılmaz kireçli sular yinede sertleşmiyor hatta 1 yıldır kendi çamaşırlarımıza bile kullanmıyorum yumuşatıcı deterjanınız ne bebeğinizin biz minoris kullanıyoruz
Elifdeniz
[bilinmeyen] beyaz sirke koyabilirsiniz ben yıllardır yumuşatıcı yerine kullanıyorum bebeklerde de bi zararı yok
Pamirkus
Az koyunca kokmyo
TZA
[bilinmeyen] bende ilk roxy kullandım toz diye bitince almadım bi daha sonra unibaby aldım onda da kimyasal çokmuş şimdi minoris ama hiçbirinde sertlik yaşamadım sulardan sanırımw
ErtugrulAnnesii
[bilinmeyen] dalan roxy güzel👍🏼
Pembemsii
[bilinmeyen] bende omo nun bebek deterjanını kullanıyorum ama sert olmuyor 🧐suyun mu kireçli acaba ??