Asiye1453 Oğlum 17 aylık tutunarak kalkıyor koltuğa tırmanıyor tutunarak her yerde yürüyor ama bağımsız yürümüyor ayakta durmuyor ne yapacağımı bilemiyorum doktora götürüp götürmeme konusunda kararsızım
Zlm Asiye1453 korkuyordur belki cesaretlendirecek şeyler yapmayı deneyin kısa mesafede size gelmesini falan isteyin mesela karşısına geçip koltuktan size doğru yürüsün
NurY Asiye1453 yürür bence ama yine de bir doktora götürün doktor baksın en azından içiniz rahat eder
lceLady Asiye1453 Evet cocuk doktoruna. Karsısına geçip oyun halinde gel gel yapmayi denediniz mi korkuyordur belkide
Zlm Asiye1453 ,😄 çok uyaniklar eline bir şey verin elinde bir şey varken emekleyemez belki hadi onu bana getir falan ya da koltuğa koyun mesela oyuncağını hadi oyuncağı bana getir falan deyin belki öyle yürür
lceLady Asiye1453 biz 15 aylıgız desteksiz yürüyor ama bazen bebek gibi 😜 emekliyor. Kaldırıyorum hemen bazen dinler bazen dinlemez
Irmakprensesinannesi Asiye1453 18 -20 arası na kdr yürüme beklenir demişti doktorumuz endişelenmeyin derimn
Su1 Asiye1453 benim kızımda yeni yürümeye başladı cesareti yoktu düştüğü için doktorlara görüştüm 18 aya kadar vakti var demişti inşalalh bir şey yoktur