Lulemom 1 yaşında kızım dünden beri ateşli. Ama sadece ateşi var başka bişe yok. Diş sandım calpol vermiştim öğlen. 37 lerdeydi. Ama akşam 39 a çıktı. Direk acile götürdüm, oda pek önemsemeden baktı iki ilaç yazdı. Bizim doktorumuza sordum o ilaçlar yaşına uygun değil kullanma sadece ateş düşürücü ver pazartesine kadar geçmezse de getir dedi. Bugün hala ateşli. Calpol veriyorum en düşük 37.6 falan oluyor. Sürekli 38 lerde seyrediyor. Duş aldırınca serinliyor 5 dk sonra yine yükseliyor. Ilık bez falan koyuyorum ama korkuyorum bişe olcak diye de . Nasıl düşürebilirim neden oldu hiç bişe anlamadım. Sirkeli su gibi doğru bilinen tehlikeli yanlışlardan değil de daha işe yarayan tehlikesiz bi öneriniz var mı
mucizemoglummmm Lulemom Allah şifa versin. Ben hafif ateşi çıktığında, sık sık hapşırdığında, halsiz gibi gördüğümde yarım diş sarımsak ile yoğurdu karıştırıp veriyorum.Alerjisi yoksa verebilirsiniz.(İnstagramda hastalanmayançocuk sayfasında gördüm.)
Mucizemsinsenn Lulemom benim kızımın da ik hafta önce ateşi çıktı başka bir şeyi yoktu idrar testi yaptırdık idrar enfeksiyonu çıktı .
minnosumlaberaber Lulemom duş,ılık suyla silme, ince kıyafet, ortam ısısını düşürün pencere açın, cama balkona çıkarın hem serin olur hem morali düzelir bebişin dr öyle demişti bize
Lulemom Mucizemsinsenn bende bi kan idrar tahlili yaptırayım olmadı. Burda bi tane hastane var. Hiç önemsemedi oda. Teşekkür ederim 🙏
minnosumlaberaber Lulemom benimde 1 yaşında ateşlendi pazar günü, ptesi hastaneye götürdüm kulağına fln bakınca kızarkklık gördü tahlil istedi crp yükselmiş biraz antibiyotik şurup verdi, telaş etmeyin gidin bir baktırın sizde, bu ara epey hasta çocuk var etrafımda