aylizinannesiii Kızlar vefat nedeniyle köye gitmemiz lazım arabamizla on saat sürüyor 2 yaş bebesiyle nasil gidebilirim neler almam lazım yiyecek ne olabilir aşırı gerginim durur mu on saat arabada 🥲🥲
Benisahtesevme2 aylizinannesiii yaşta aynı ıkı yaş oto koltuğunda bellı sure sonra sıkılıyor kucak ıstıyor ki arabada ıkı kısı daha olacak bızden harıc 🥲kafamda delı sorular🤨😂
aylizinannesiii Benisahtesevme2 biz oto koltuğuna asla oturtamadik her yolu denedim çığlık çığlığa kalıyor normal oturtup kemer takıyorum ancak öyle duruyor on saatte napicaz ne yediricem yolda 🥲
Benisahtesevme2 aylizinannesiii valla yemegı dusunmuyorum ben bız ne yersek onu yiyor cunku sadece ağlayarak mutsuz bır yolculuk gecırmesını ıstemıyorum 🙁
Benisahtesevme2 aylizinannesiii kurabıye pogaca kraker üzüm kuruyemıs olabılır kuzum bende bu dökülmeyen kaplardan alıcam kuruyemıs koyucam ıcıne
aylizinannesiii Benisahtesevme2 hemen yola cikicaz artık marketten çubuk kraker alırım kaba makarna yoğurt filan koyarım on saat nasıl geçecek😆