Helin Helin hanım dün açtıgınız postta anlatım tarzınız,çok iyi birsey yapmışcasına takındığınız uslup biz anneleri çileden çıkardı. Hele sonunda yazdıgınız “bunları yapın bakın bakalım cocugunuz sabaha kadar uyanıyor mu” demeniz faciaydı. Yani kucagınızdaki dünyaya adapte olmaya calısan,dilsiz derdini anlatamayan bir bebek,canlı yani. Her ağlamasına bi yeri ağrıyor diyip ağrı kesici vermeniz bana göre hala cok yanlış. Ve siz bunları rutin haline getirmişsinşz hep yapıyormuşsunuz. 1 çay kaşıgı veriyorum en fazla demişsiniz ama dün 2 çay kasıgı yazıyordu.Dün söylediklerinizle bugün yazdıklarınız çok farklı. Sırf beni kötü anne olarak bilmeyin diye açıklama getirmek yerine “evet arkadaşlar sizden sonra arastırdım cok büyük yanlışa düşmüşüm” demeniz içimizi daha cok rahatlatırdı. Biz anneler bile başımız ağrısa kafamıza patatesli tülbent bağlayıp geziyoruz. Sırf aldıgımız agrı kesici sütten yavrumuza geçmesin diye. Vermeyin. Ne oldugunu bilmediğiniz ağlamalarda ağrı kesici,fitil vermeyin.Kimseye de tavsiye etmeyin. Aile dostu doktorunuzda dostunuz olarak kalsın kendinize baska doktor bulun.