AnnesininkuzusuD Kızım 6 ay 4 günlük uslu bebek gitti yerine uyumayan sürekli mızmızlanan bebek geldi var mı benim gibi olan anneler?
Sedaalya AnnesininkuzusuD bizimde 6 ay 5 günlük. Gündüz uykuları azaldı. Gecede sık uyanıyor. Sıcaklardan mı diye düşünüyoruz bizde. Uyanınca 1,5-2 saat uyumuyor gece 😕😕
Gnlyae AnnesininkuzusuD inanın bizde şuan aynıyız acaba sebebi nedr çünkü aglamıyor bagırıyor adeta uykudan güle güle kalkan çocuk gitti aglayarak huzursuz bir bebek geldi acaba geçici mi bu canları sagolsunda kuzularımızın. 6 ay 3 günlüğüz bizde ögle uykumuz çok azaldı sabah uykusundan sonra ki uykumuz kısaldı anlayamadım
Denizanasi92 AnnesininkuzusuD kız geçen başlık açtım kimse yazmadı nerdesiniz 😂😂 ben uykuda problem yaşıyorum. 3 uykuyu ya yapmıyor ya da öğle uzun uykusunu kısaltıp 3 uyku yapıyor. 2 uykuya geçen var mu diye sormuştum. Herşeye sinirleniyor bizim atak bitmesine 3 gün diyor ama daha 4-5 gündür böyleydi . 6 ay 9 günlük
AnnesininkuzusuD Sedaalya bizimde öyle gece kalkmazdı asla kalkıyo 2 saat full enerji şekilde atak haftası mı acaba
Kendineanne Sedaalya bizim de altı ay bel günlük erkek bebek uykular azaldı kilo alımı da azaldı diş sorunu da olabilir ek gıda neler veriyorsunuz uyumadan önce geceler yoğurt veriyorum uyku yapsın diye ama sabah altı da ayakta
Gnlyae Sedaalya 12 gün mü 🙄😳 canları sagolsun ama işte uykuda onların bir besini o yüzden çok bunalıyorum ya
AnnesininkuzusuD Kendineanne bizimde öyle gündüz uykusunu 2 ye düşürdü cok zor uykuya dalıyo dişe bağlıyorum bende
sSchildmaiden Benim fıstığımda öyle sakin bir bebekti şimdi enerjik bir kız oldu ama sağlıklı olsunda onunla uykusuzda kalırım annesinin güzeli😍😍😍4.ay atağı gibi bu da geçecek anneler sabır❤️
Engin_saliha Offf kızlar cldrmama ramak kaldı 6 ay 10 gunluguz gece gündüz uyumuyor ağlıyor ek gıda reddi mama reddi meme reddi 3 buçuk aylıkken diş çıkardı kilo alımı hiç yok ne yapacağım bilmiyorum
AnnesininkuzusuD Engin_saliha bizimde öyle mama yemiyor ek gıda zorla uykuya direniyo hani 6 aydan sonra rahatlıyoduk biz😂
AnnesininkuzusuD Denizanasi92 ay görmemişim görsem hemen yazardım hayırlısıyla bitsede şu atak yoksa biz biticez😅
Denizanasi92 AnnesininkuzusuD atak mı huy mu valla ataklar yüzünden paranoyak oldum huy mu edindi diye korkuyorum
Tonrikanne 5 ay 29 günlük 1 haftadır deli gibi gündüz uyumuyor ama ağlıyor mahvetti beni. Ne zaman düzeliyor bilmiyorum hayta yeni başlık açtım 22.5 26.5 hafta atağıymış. 4 ay atağı yaşamadık ama bu çok yordu