Eliztosssss Yanımda tasıyabılcegım mama yapabılcegım ıyı bı termos markası arıyorum sogutmayan mama ıcın dısardayken anında mama yapmak ıcın bu sekılde bır termos kullanan varsa memnun kaldıgınız onerebılır mısnız ?
sevgisimay Eliztosssss e bebek in termosu var ama öyle uzun saatler sıcak tutmuyor ılık kalıyo sadece e bebeklerde cok sıcak yiyemiyor nasılsa ben baya kullanıyorum ya dışarı cıkarken
Lilyum01 Eliztosssss daha önce kullanmadığım starbucksın kahve için matı vardı denedim 10 saate kadar mama seviyesinde tutuyor onu kullanıyorum ama geçen sene 100 liraya almıştım indirimden şimdi indirimde 600 olmuş 🤷🏼♀️
Deletedmom_23 Eliztosssss a101 35 tl lik termosu😁 2 gün sıcak tutuyor. Koku vs yok😁Aylardır kullanıyorum😁
witcher Eliztosssss decatlondan aldım 210tlye 700ml 1 gün boyunca neredeyse kaynar tutuyor evde bile onu kullanıyorum
Esinnnseyh Eliztosssss !] Trendyoldan aldım Vaeske Çelik termos 100 TL almıştım o kadar memnunum ki hem koku yapmıyor hem de 12 saate kadar sıcak tutuyor hatta daha fazla bile sıcak tuttuğu oluyor yanımızdan hiç ayırmıyoruz
Glcntna Eliztosssss bayby plus 450 ml lik termosunu tek geçerim . 2 aylıkken almıştım mama suyu taşımak için sonrasındada çorbalar için kapağıda kase olarak kullanılıyor. Sabah 9 da koyduğum su akşam 9 da hala sıcak oluyor . 1 yaşından sonrada dışarı çıktığımda çorbalar için kullanıcam
Mucem Eliztosssss https://ty.gl/t8zyb839i4 İnanılmaz memnunum. Sabah kaynattığım suyu koyuyorum ikinci gün su bitene kadar mamalarda ılıtarak kullanıyorum. Uzun yollar için de süper. Daha uygun fiyatlar var nette bu arada.
Bendiyebiri Eliztosssss penguen var bende bir tane birde Karaca’nın ki. Karaca uzun saatler değil ama ben dışarda dolanırken 4 5 saat sıcacık öyle bir gün vs gibi bişey değil yani iş görür bişey. Penguen pahalıydı sanki çok seneler önce alınmıştı Karaca’da 3 4 sen önce almıştım o pahalındeğildi ama şuan ne kadardır hiç bilmiyorum.