Aysirella Evinizde kosla varsa onunla silip bol suyla durulayın, en son da üzerine havlu koyun koku ve leke kalmıyor o şekilde🌸
gibicibicis Aysirella @Asyameva29 bende böyle yapıyorum buna ek olarak iyyyyce işedikten sonra yıkatıyorum 😅
Asyameva29 Aysirella gibicibicis önce iyice kuruladim havlu ile snra boş su ile sildim snra yine kuruladim snra camasr deterjanı sulandiirp onla sildim snr yine havlu basıp onunla kuruladim şuan yatak bana bakıyor ben ona inşallah koku vs klmaz ya kosla yoktu evde benim kendi yatagim çift kişilik yikaniuor mu bunlar ki
Aysirella Asyameva29 halı yıkamacılar eve gelip yıkıyorlar makinayla. Ama inşallah geçer koku falan kalmaz
gibicibicis Asyameva29 koltuk yatak sandalye ne varsa yıkanabiliyor 1 güne yakın sürede kuruyor leke koku kalmıyor iki tarafıda yanları her yeri derinlemesine temizleniyor benim yıkamaci tek kisiligi yüze çift kişiliği yüz elliye yıkıyor ağır kirliyse ekstra elli alıyor
Asyameva29 Aysirella umarm şuan bile kokuyor gbi geliyor ilkten o kokuyu aldım ya çok teşekkürler bende yatak çöp oldu die uzuluyrdm da hali yıkamcda bzm gbi üstünü temizliyor içindeki cisi nasl cikarcak 😂🙈
Aysirella Asyameva29 hayır öyle düşünmeyin baya derine kadar temizliyor onların makinaları 😅 kaynanamla biz aboneyiz sürekli yıkatıyoruz mis gibi oluyor valla😂😂
Mesti Alez kullanın hem kendi yatağınıza hem de bebeğinizin yatağına olası durumda yıkayıp temizlenecek tek şey o çarşaflar olur.