Rainnnn Oğlum sürünerek emekliyor kızlar 9,5 aylık 25 gündür emekliyor asla köpek pozisyonu denen diz üstü olana alıştıramadım bi sorun olur mu sizinkiler nasıl emekliyor?
Alse35 Rainnnn 10 ay 22 günlük bugün farkettik o pozisyonu dışarda yapıyo evde komando gibi sürünerek geziyo 😅
benaslindayohum Rainnnn 1-2 aya kendini kaldırmayada alışır, biz anneler hep bi an önce yapsın istiyoeuz ama azıcık zaman🤗
Rainnnn benaslindayohum yaaa ben hatırlıyorum bi komşunun kızıda öyle sürünüyordu hiç düz emeklemedi 😵💫
benaslindayohum Rainnnn benim kızda süründü ondan söyledim ama prematüre doğdu zaten diye üstüne düşmedim arada nasıl emeklemesi gerktiğini gösteriyordum tam emin değilim işte ya 1 ay ya 2 ay sonra normal emeklemeye başladı
Aseless Rainnnn 8 aylıkken sürünmeye başladı ara ara da emekliyor aslinda yapabiliyor ama ne zaman canı isterse yada sürünmeyi daha çok seviyor heralde 😃 şimdi 9 aylık koltuklara tutunup kalkmaya başladı 😃
Rainnnn Aseless bizimkide kalkıyor sallanıyor tutunup ama emekle olayı biraz canımı sıktı bazılarıda bu direk yürür diyor bilemedim valla 🫣
Rainnnn benaslindayohum yaa hadi inşallah ya çünkü sürünürken eşofmanı çıkıyo karnı bacakları kıpkırmızı 😥
Dogadan26 Rainnnn bizimki de yaşına kadar süründü herhalde o kolaylarına gidiyor yaşına girdi emekledi dikiliyor şimdilerde
mervemir- Rainnnn benim oğlum 7 aylıkken sürünmeye 8 aylıkken kendimi toplayıp emekleme ye başladı zamanla oda olacak:)
Rainnnn mervemir- bizimkise 7 aylıkken öğrenmişti sünnet olunca engelledik ye baya bi küstü emeklemeye 😂