Mucizemoglum Geçen sene bugün bu saatlerde üçüz bebeklerimi erken doğumla dünyaya getirdim. eşlerinden ayrılmışlar 3 cm açılma amniyon sıvısı patlamak üzere.. Ve üzerinden tam 1 sene geçti çok yıpratıcı yorucu sıkıntılı günler... 1 seneye neler sigdirmadik ki.. bebeklerimin ikisi vefat etti. Biri akciğer kanaması, diğeriyse bağırsakları kangren olmuştu istanbula ambulans uçakla gönderiler ameliyat için ameliyat oldu oldu olmasına ama bağırsaklarının kangren olan kısmını aldılar, benim sütümü oraya gidince içemedi mamayla beslenmek zorundaydı, çünkü ben karabukteydim o istanbulda, burdada kardeşine süt lazımdı. Çok ağrıma gitti onun içememiş olmasi olsun dedim, demek böyle olmak zorunda ydi.. Ve bi gece yarısı hastaneden gelen telefon; bebeginiz kötüleşti gelin diye. Aslında ölmüş ama bize söylemediler. Eşim cenazesine almaya gitti istanbula.. Insanin aklına böyle olacağı gelmez hiç, demekki nasibimizde bu varmış. Kucağıma alamadan öpüp koklayamadan mezara girdiler.. her aklima geldiğinde gözümden yaşlar süzülüyor. Dalıp gidiyorum o zmanlara keşke böyle olmasaydı ikisi yaşasaydı kardeş kardeşe oynasalardı okula gitselerdi, ama olmadi olduramadık.. Şimdi canım oğlum var onların emaneti bana.. Herşeyim, bal demim savaşcim.. Iyiki doğdun enesim, Sen dogdun AİLE olduk Sen geldin BİZ olduk...🤲🥰😊
Dildeniz Mucizemoglum çok üzüldüm ürperdim resmen rabbim yardımcınız olsun oğlunuza sağlıklı uzun ömür nasip etsin 🙏🙏
gulertknn1 başınız sağolsun 😔 enese çok iyi bakın. Sanırım hissetmişsiniz ki enesin yanında kalmışsınız. Rabbim bahtını açıj eylesin
renkliruya Rabbim hayırlı, sağlıklı mutlu bir hayat nasip etsin etsin minik enese.. Kardeşleri melek olmuş, Enes'in ömrü uzun olsun inşallah..
Bitanesi Mucizemoglum bu çoğul gebeliklerin riski de erken doğum ☹️ Başınız sağolsun Allahım miniğinize ömür versin 🙏🙏
dilaraefe Mucizemoglum benim ikizlerimde 7,5 aylık doğdular 3 ay küvezde kaldılar ikizlerimin biri enfeksiyon kaptı 28 gün uyuttular 3 kez kalbi durdu onunda adı Enes’ti yaşamaz dediler şuan 9 aylık 😢😢 rabbim bize bağışladı 🙏🏻🙏🏻 Enes Efe iyikilerim
Deletedmom115 Mucizemoglum Çok zor gerçekten ama rabbim sana bir tanesi emanet etmiş sonunda. Kucağın boş kalmamış çok şükür. Bu bebeğini de hayırlı sağlıkla büyüt inşallah diğer bebeklerin çok güzel yerde belki senin için şefaatçi bile olurlar kim bilir ❤
Melisyldz Rabbm kimseye evlat acisi yasatmasin 🙏 dua eden isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah amin 🙏 evlatlarimizi bizlere bagislasin
dilaraefe Mucizemoglum benim ikizlerimde 7,5 aylık doğdular 3 ay küvezde kaldılar ikizlerimin biri enfeksiyon kaptı 28 gün uyuttular 3 kez kalbi durdu onunda adı Enes’ti yaşamaz dediler şuan 9 aylık 😢😢 rabbim bize bağışladı 🙏🏻🙏🏻 Enes Efe iyikilerim
Bulin Ben de geçen sene bu zamanlar tavanlara bakıp yatakta ağlıyordum. 24 haftalık bebeğimin suyu tamamen bitmişti. Doktorlar son bir ümit çeşitli tedaviler deniyorlardı. çok şükür tıbben artmaz denilen amniyon sıvısı arttı. 33. haftda preeklampsi nedeniyle erken doğdu oğlum. 1 ay küvözden sonra şimdi bacaklarımın arasında dolanıyor minik örümceğim😍
Minikkuslar Mucizemoglum Allah sabır versin canim size ve oglunuza hayirli omurler versin Rabbim. Oğlunun hayırlı yaşlari olsun saglikla büyüt inşallah