Princess1 6 günlük kızım kucağımda dolastirrken sol eli mor oldu birkaç saniyeliğine çok korktum yarın hemen hastaneye goturcem var mi bu durumla karşılaşan 😔😔
Melike-mira Princess1 üşümüş olabilir benimde ilk iki ay duş sonrası elleri mos mor oluyordu. Tekrar ederse götür yine için rahat etsin
Melike-mira Princess1 üşümüş olabilir benimde ilk iki ay duş sonrası elleri mos mor oluyordu. Tekrar ederse götür yine için rahat etsin
Prenses0909 Princess1 evet bizimde 2 aylikken dus aldirinca usuyordu sanirim hizli bisekilde yikamama ragmen eli morardi simdi ole degil
SumeyraErva Princess1 ya usumustur yada kolunu felan sikistirdiysan kucaginda kan gitmemistir ondan morarmistir emzirirken bana da olmustu kolu kolumun altinda kalmisti korkma ama normalde yatarkende morarma felan olursa gidersin tabi doktora
Princess1 SumeyraErva evet göğsüme gelen taraftaydi sol kolu. Sanırım kan akışı olmadı inşallah kötü bir şey yoktur sol tarafı olunca hemen korktum 😞
SumeyraErva Princess1 normalde yatarken oyle oluyomu diye bakarsin gerekirse doktora gidersin sadece kucaginda oluyosa kan akimindandir korkma
Mdnyce Benmkide öyle oluyor 38 günlük bacaklari kucagıma alınca morarıyor doktor kan akısından dedi sizinkde muhtemelen öyledir