Gmzz89 Bebeğim 3 aylık göz kapağının birinin üstünde göz kapağı çizgisi var ama diğerinde yok böyle olan varmı göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum ama öyle olan varmı merak ediyorum
esrayaren Gmzz89 çok sevindim sizin adınıza inşaallah benim kızımınki de düzelir kirpikleri de aşağı doğru çıkıyor kıvrılmadı ucu ve gözleri ağladığında ovduğunda falan şişiyor kızarıyor sizin de öyle miydi?
esrayaren Gmzz89 kusura bakmayın çok soru sordum ama benimle aynı durumu yaşayan kimseyle karşılaşmadım ilk çocuk tecrübesinin ister istemez korku oldu içimde
Gmzz89 esrayaren bence şişme ağlamaya bağlı her cocukta olablr ovaladigi için kirpikleride yeni çıktığı için zamanla düzelir bence ben hiç kirpiklerini hatırlamıyorum şuan cunku
Gmzz89 esrayaren estağfurullah benimde ilk Çocuğum bende çok tereddütler yaşadım ama zamanla nasıl oldu bilmiyorum duzeldi
Gmzz89 Berenarya bir göz doktoruna gösterin benim oğlumun tek gözünde kapak çizgisi yoktu ama geçti zamanla sizinki geçermiş bilemiyrm tabi
Ebru1095 Gmzz89 benım oglumda 14 aylık ve bı gözğ kısık aynada fotoğraflarda daha çok belli oluyor zamanla gecer dedim ama hala aynı üzüntüme onunla aynaya bakamıyorum
Gmzz89 Ebru1095 yok.goturmeyi dusunuyodum kısa bir süre sonra düzeldi zaten yani öbür gozundede çizgi çıktı tabi sonra yaşında falan götürdüm göz kontrolü için bir sorun yok gozlerinde maşallah
Berenarya Gmzz89 bir gözü diğer gözüne göre küçük göz.kapagindan dolayimi sis gibi sanki doğumdan beri öyle geçmedi göz.doktoruna götürecem
Ebru1095 Berenarya aynada daha çok bellı oluyormu sizin bizim oyle kackere götürdüm ama pek düzelır konusmadı
Ebru1095 Berenarya eşiminde varmış genetik galıba suan bellı degık esimde hasta veya yorgun oldugunda az belli oluyor oglumun fotograflardada belli suan 1yasını gectı inşallah buyudukce düzelır yavrularmızn pek bısey demedi doktor sizde götürün