hazo Arkadaşlar benim bebeğim 2. Ayının içinde ama doğduğundan beri geceleri derin uyku uyuduğunu bilmem sürekli haraketli ve ses çıkarıyor derin uyumuyor bu da beni üzüyor biZ bile rahat uyumayınca nasıl kötü oluyoruz . Gündüz uykumuz zaten hiç yok .. ne yapmalıyım böyle olup çözüüm bulan var mı nolur yardım ya
Deletedmom55 hazo benimkide bugün 1 aylık oldu aynı ses çıkarınca bende uyanıyorum hemen sonra uyku yok
Cisel hazo bizde 2 ay 5 gunluguz. Ayni durum bizde de var gunduz uykusu yok gibi geceleride gazdan hep uyaniyor zaman en iyi care diyor doktorumuz beklicez diyor
hazo 41hamile evet gaz problemimiz de var ama ilk 20 gün yoktu o problem o dönemde de aynıydı tam uykuya hiç geçemiyor 😔
ayazasaf Bizimde öyle kalkıp baakıyorum gözleri kapalı ama sürekli ık mık ediyo acı çekiyo gibi ses çıkarıyo bölük pörçük uykuları 1 aylık oldu bugün
Glkn Aynen bugün bi aylık yani 29 günlük uyku yok ama gündüz hiç uyumuyo memede uykuya dalıo bırakıyorum çığlık atarak uyanıo gecede acı çekio gibi mır mır kızarıo ıkınıo tuvaletese çıkamıo 2 gündür napacam bilmiyorum bilen varsa akıl versin lütfen zeytinyağı sürdüm popoya karnına masaj yaptım ama yok ilk olduğunda işe yaramıştı sonra yok