AzraCemre Kızlar kızım neredeyse yaşına girmek üzere. İlk dişini 2 hafta önce çıkardı. 1 haftadır da 5 dişi aynı anda çıkarıyor. Sürekli mememi ısırıyor ve kanatacak şekilde yara yaptı resmen. Garmastan diye bi göğüs ucu kremi aldım ama hiç faydasını görmedim. Bu ısırma olayı ne zaman bitiyor tam olarak oyuna çevirmediyse ve meme ucu yarası için ne önerirsiniz. Lansinoh da kullandım ama memnun kalmadım. Başka ne tür önerileriniz var acaba. Artık çok canım yanıyor engelde olamıyorum özellikle gece uykusunda çok ısırıyor emmek için uyandığında müdehale edemiyorum hiçbir türlü.
Buketpoyraz AzraCemre bende burda bekleyeyim , 9 aylığız 4 dişi birden çıkardı cok ısırıyor o kadar acıtıyor ki tepki vermemek imkansız yanii , gögüs kalkanı kullanabilirsin , lansinoh normalde iyidir benim ilk doğum yaptığımda acısını o geciriyordu
Faddoli23 AzraCemre ısırdığı an suratına üfle ve memeni kapat kizdigini anlasın bidaha yapmaz birkaç kez tekrarlarsan
AzraCemre Buketpoyraz lansinoh ilk zamanlar iş görüyordu ama şimdiki emmeden kaynaklı değil ya sanırım ondan hiç etki etmedi.