Merhaba kızlar,
Bebeğinizde alerji varsa kakada kan mukus vs artık herkes biliyor bunları zaten, Bülent Şekerel hocadan randevu alıyorsunuz ve bu iş bitiyor. Online olarak görüşebiliyorsunuz. Eğer test isterse sizden zaten olduğunuz şehirde yaptırıp ona göndermenizi istiyor. Çok uzun zamandır yazacaktım ama görüyorum sürekli bu konuda post açılıyor artık paylaşmak zorunda hissettim kendimi. Aç kalan anneler ölüm diyeti yapanlar yazık ediyorsunuz kendinize ve hiç biri yetmez gibi ne kadar yediklerinizi kessenizde bir işe yaramıyor. Bülent hoca sert mizaçlı sadece onun dediklerini yapmanızı istiyor. Tevekkül edip bekleyin 5. Ayda alerjiniz tamamen geçecek yani bağırsak tepkiliyse özellikle. Cilt tepkili olanlarda süreci bilmiyorum. Benim kendi çocuk doktorum da ona bu işin üstadı diyor. Yani reklam yapar gibi oldu ama cidden çok yıpratıcı bir süreç. Anneliğe alışmaya çalışırken sadece marul patates zeytinle diyet yapan bir insan aşırı mutsuz oluyor bunu bende yaşadım. Çok uzattım Allah şifa versin tüm bebişlere. Sorusu olan olursa çok fazla giremiyorum kızımdan dolayı ama gördükçe cevaplarım. Ama sizin yerinizde olsam hiç zaman kaybetmeden randevu alırdım.