merwee89 Kızlar merhava 6 ay 10 günlük oglum var.Goz teması kurması lazım..ısmıne tepki vermesı? oglum goz teması kuruyor ama uzun uzun bakmıyor bana büyük bır ınsan gibi uzun göz temasımı kurması lazım
Mamastuna merwee89 siz onunla konuşurken sizi dinliyor mu? Ceee oyunu varya onu bir deneyin gözlerinin içine bakarak, teması net anlarsınız
Nazlican merwee89 Uzun uzun göz teması kurmayabilir ama ismine yavas yavas tepki verebilir dönüp bakabilir. Ya da mesela onu güldürecek şeyler yapın gözlerine bakarak sürekli
merwee89 Mamastuna evet dinliyor ama sonra bellı bı sure etrafla ilgileniyor.. dışarı falan çıktığımızda bebek arabasında etrafı ızlıyor sureklı birileri sevince onları inceliyor bakıyor gülüyor
merwee89 Nazlican ismine tepkisi şöyle..tepki var ama 10 kere söylüyorsam mısal 3 4 une anca bakıyor..
Nazlican merwee89 8 ayı bitirdi bebeğim o da aynı, işine gelirse bakıyor gelmiyorsa bakmıyor. Yani bence panik olacak durum yok evham yapmayın :)
merwee89 Nazlican çok teşekkür ederim..bu aralar o kadar cok otizm postuyla karşılaşıyorum kı ıster ıstemez kendımı cocugumu sıkı takıp ederkej buluyorum
merwee89 Mamastuna çok teşekkür ederım canım cevabın için evham yapıyorum belkıde doktoruna soruyorum her muayende sıkıntılı bır durumunuz yok ama okuduklarım çok etkiliyor benı