Bebisannesi2 26 haftalık prematüre doğum yaptım 4 buçuk ay önce . Bebeğin şuan düzeltilmiş 50 günlük sütünü içer içmek fışkırır şekilde kusuyor . Reflü ilacı kullanıyoruz ama ilaç piyasadan kalktı dedi doktor başka ilaç vermedi. Çocuk iki gündür her öğün yediğini çıkardı . Bebeği böyle olan anneler neler yaptınız bebekleriniz için
YgmrEla Bebisannesi2 benim kızımda prematüre. Reflüsu var, sadece mama ile besleniyor, doktor ilaç vermedi, reflü maması başladık, çok iyi geldi mama. Reflü yatağında uyuyor, besledikten sonra, bi yarım saat kadar dik tut dedi doktor
Nazlican Bebisannesi2 Hiçbir şey yapmadım, reflü yatagı kullandım 5 bucuk ay a kadar. Ve her beslenme sonrası dik tuttum kucagımda yarım saat kadar. İlaç vs kullanmadım bizde işe yaramamıstı çünkü ilaç. Çok geçmiş olsun size de 😑
Elifdm Bebisannesi2 benim bebeğindedir var çok yoğun olmasada dün doktora gittim. Gazını çok iyi çıkarmamı başını yüksekte yatırmamı söyledi elimde reflü ilacı olmasına rağmen kullanma dedi. Bide emzirdiğini için yağlı ve baharatlı yiyecekler yeme dedi.
siyah3430 Bebisannesi2 az az sık beslemek başını yüksek tutmak yer yemez gazını çıkartmadan 6. Aya kadar sabredersen geçiyor. Benimki tıkanıp nefes alamıyordu defalarca ölümden döndü. Ben bunlarla çözüm buldum 🌸
Bebisannesi2 Nazlican YgmrEla bende reflü yatağı kullanıyorum her beslenme 10 15 dk dik tutuyorum ama yavrum iki gündür başladı yüne kusmaya . Anne sütü alıyor bebeğim doktor reflü mamasından hiç bahsetmedi bize . Çok üzülüyorum Haline kusarken ağzından burnundan çıkıyor sütü 🥲
ruveydaensar Nazlican emdikten sonra uyumak istemiyor mu sizinkiler. Emdikten sonra hemen uykuya geçmek istiyor ben de buna engel olmak için oyalamaya çalışıyorum gazını çıkarmaya uğraşıyorum vs. ama bu defa da uykusu kaçıyor sanki aşırı huzursuz oluyor ağlıyor ve daha da uyuyamıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz 🤔 YgmrEla Bebisannesi2
YgmrEla Bebisannesi2 gelişimini, kilo alımını, olumsuz etkilemedigi sürece, çok sıkıntı olmaz dedi doktor
Bebisannesi2 YgmrEla Nazlican Çok şükür kilo alımımız iyi prematüre bebeğe göre kilo artışı çok güzel dedi doktor . Ama ister istemez insan kötü oluyor o kadar kustu ki dün nefesi kesildi bi an çok korktuk
Nazlican Bebisannesi2 Oyy kıyamam minnak a 😑 Maalesef bi süre böyle devam edebiliyor siz yanından ayrılmamaya canlısın önleminizi alın, onlarda ki refleks hareketleri daha hızlı yani kendilerini kurtarmak için direk çaba harcarlar. Geçicek ama biraz zaman annesi
Alpaslanveannesi Biz de 3 buçuk aylık olduk hala devam ediyor kusması, özellikle emdikten sonra gazını çıkarmak için sırtına pat pat yaparken çok kusuyor acaba çıkarmasam mı diye düşünüyorum bazen, benimki dik tutunca daha çok kusuyor ben de bu yüzden reflü yatağında yan yatırıyorum öyle iyi geliyor.
ruveydaensar Nazlican Allah şifa versin hepimizin bebişin inşallah ben de deniyorum ama uyku düzeni bozuluyor bu defa da daha zor oluyor diye beceremiyorum