HatMus Tecrübeli annelere bir sorum olacak. 8 aylık bebeğim var, sanırım diş çıkıyor olmalı ki şuan ateşi 38. Siz kaç derece yükseklikte nasıl müdahele ediyorsunuz.
Grey HatMus bizim doktorumuz 38,5 üzerinde uygulama yap demişti bende limon sıkıp çoraplarını batırıp fazlalık suyunu sıkıp giydirmiştim bi süre sonrada düşüyor isterseniz uygulayabilirsiniz geçmiş olsun
Gin HatMus odasını serinletiyorum, kıyafetlerini inceltiyorum, calpol veriyorum. 38 üstüne çıkan ateşlerde.
Nesli06 HatMus benim kızımında bugün ateşi çıktı (19 aylık) dişten mi bilmiyorum tabi. 38.9 u gördük. Öğlen çıktığında calpol verdim ama malesef kızımda calpol etki etmiyor. 4. 5 saat sonra dolven verip ılık duş aldırdım bakalım şimdilik 37 umarım tekrar çıkmaz.
Aysimannesi HatMus ben bişey yapmadım takip edin zaten 38,5 geçerse dişten değildir o zaman doktora götürün. Ağlıyor uyuyamıyorsa huzursuzsa calpol verebilirsiniz
Ummahan250820 HatMus çoraplarıma limonlayın giydirin üstünü çıkartın eklem yerlerine alnına ılık bez koyun