Hazalperisi Kızlar oğlumun ateşi var saat 6 6 buçuk gibi calpol verdim diş çıkarıyor 16 aylık paronax fitil vereceğim ama biryer de okudum fitil kırılması lazım mış hepsini mi vereceğim nolur yardım edin
twofruits Hazalperisi 39 derece ateşte hasta olduğu halde doktor calpol dolven dönüşümlü ver fitil ile calpolun içeriği aynı dedi çok önermiyorum dedi dolven i de günde iki defadan fazla verme mide kanamasına neden olabiliyor dedi geçen ay enfeksiyon atlattı 39.5 u gördük 10 aylık bu arada
Hazalperisi twofruits ölçmedim ölçek bozuldu herşey üst üste geldi ama bacaklarında galan yok yüzünde kol altında
twofruits Hazalperisi 4 saatte bir calpolla devam edin bence birde 38 in üstüne çıkmaz diş ateşi demişti doktorumuz doğal bir süreç ilaçla müdahale etmek yerine soğuk uygulama yapın dedi temiz bir mendili ıslatıp buzluğa koyun 5 dk bekletip damaklarına koyun alnına koltuk altına ıslak bez koyun yine
Hazalperisi Naz_ve_annesi çok teşekkür ederim saat 6-6 buçuk gibi calpol verdim şimdi verebilir miyim acaba fitili
Naz_ve_annesi Hazalperisi ateşi düşmediyse verin şimdi fitili yaptıktan sonra tekrar birkez daha yapmak isterseniz 4 saat geçmesi lazım ona dikkat edin çok geçmiş olsun
Daenerys Hazalperisi çok ateşi yoksa vermeyin 6 saat geçsin yok o kadar diyorsanız bırakın saat 10.30 olsun bir