Nurellaaaa Kızıma bandana almak istiyorum ınsta’da bir çok sayfa var güvenemedim güvendiğiniz sayfalar var mı kızlar ..?
Gizemlim Nurellaaaa bandanamelegi sayfasindan almistim canım memnun kaldım. Fiyat olarakta gayet uygundu.
Kahveseveranne Nurellaaaa pumdukkan var üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım çok güzel bandanalar yapıyor
Sufleeee Nurellaaaa benim elimde var çok hevesle aldım ama kızım asla kafasına bişey taktırmıyor isterseniz resim atarım
Nedenneden Nurellaaaa Lolidens diye bir sayfa var o kadar güzeller ki böyle büyük büyük bandanaları almak kısmet olmadı daha ama bir bakın derim fenomenlerin bebeklerinde görüyorum çok hoşuma gidiyor bende ordan alıcam en kısa zamanda
Kabakcekirdegimiray Nurellaaaa tokaminibutik sadece bandana değil çeşit çeşit toka yapıyor daha bugün sipariş verdim üçüncü alışverişim olacak
Mom098 Nurellaaaa canım dolap uygulamasında mağazalar var sıfır satan. Sanki instagramdan daha uygun ben de oradan alacağım. Instagram’da da toptantokamalzemeleri var orası da çok uygun