tgc Eymeninannesiiiii klima kullanıyoruz doktor buhar makinası kullanmam gerektiğini söyledi geçen sene kullandık arada açıyorum bu sene de mutlaka kullanacam 2yasinda ve 2 aylık kızlarım var
Aslancik Eymeninannesiiiii ben kullaniyorum arnicanin soguk buharli bi modelini cok once almistim simdi isimize yaradi burnu genzi kuruyidu simdi daha rahat
Anneoluncaanladim Kombiyi acinca yattığımız odanin havası kuru oldu, burnu tıkandı kızımın, uyuyamadı. Su kaynat koy, petegin üstüne islak bez koy ben ugrasamadim, araştırıp uygun fiyatta basit bir model aldim. Sadede soğuk buhar veriyor. Havanin kuru oldugu gecelerde kullanıyoruz. Suyu buharlastirirken mantar ve bakteri uretip alerjik bir ortam olusturmaması için kullanırken 2 günde bir temizlemek lazımmış.
ozdef Benimkinin de iki hafta önce burnu tıkandı balgamı falan vardı biz de en ucuz weewell markasının aldık 165₺ ydi aşağı yukarı. Biz memnun kaldık işe yarıyor her gece bi süre açıyorum ben bize iyi geldi geçti burnu falan. Tabi serum fizyolojikle de destekledik🦋