Lisabh Ezellina1626 Gold mayalanarak yapıldığı için daha çok tercih ediliyor fakat fiyattan dolayı ben bebelac kullanıyorum
birpapatyaannesi Ezellina1626 bende bebelac kullanıyorum 2 aylık bebeğim 1200 gram almis gecen esim yanlışlıkla gold almis bebeğim sevmedi içerken mizmizlandi cok yani bebelac ta kilo aldırıyor her ay 1 kilo aldi 1800 doğdu premature olarak 2.ayda 4300 çıktı kilomuz 🌺
Lisabh Ezellina1626 evet Gold daha iyi. kilo alımı iyi bebeğimin ama hep iyiydi zaten 😊 7 buçuk aylık
Ezellina1626 Lisabh O zaman Gold kullanmaya dewam edim Bebeğim 3 aylık oldu dün kilosu 5 buçuk iyimi sizce?
Lisabh Ezellina1626 mama kullanirken ölçüsüne ve suyun ılık olmasına dikkat et kilo alımı için önemli bunlar
Ezellina1626 Lisabh sürekli ılık halinde weriyorum cnm zaten hiç soğuk wermedim yani kilo acısından değil açıkçası ılık werince rahat ediyorum Ama söylediğine göre doğru birşey yapıyormuşum buna sewindim 😊😊
Ezellina1626 birpapatyaannesi bende normal bebelac kullanmaya basliyacam gold sanki yaramadı kızıma çünkü 2 aylıkken bebelac kullanmıştım 1 ayda 1100 gram almıştı cnmmm