prensveprensesannesi35 Kizlar ilac toz denedim yok gitmiyor oneeinuz varmi delircem artik bebegn var emeklemeye calisiyit birakamiyorum yere delircem :(
MutluY_E prensveprensesannesi35 bende 3.kattayım benimde evimi karınca bastı, şurda bekleyim belki çözüm gelir 🥺
Deletedmom27337 prensveprensesannesi35 MutluY_E Ben BAYER KRIN A YEMİ ile kurtuldum. 2-3 kez tekrarladım sonra bittiler
Sakilli prensveprensesannesi35 çamaşır suyu tek çare evi çamaşır sulayın hepsi gidiyor bir ikinkere yapin tabi o sırada bebeğinizin evde olmaması lazım ona göre ayarlayın tek çare gerçekten çamaşır suyu
Yldrm3105 prensveprensesannesi35 RAİD KARİNCA YEMİ sanırım ben bununla kurtuldum. En son bunu koyduk ve gittiler
prensveprensesannesi35 Deletedmom27337 blattanex karinca granulu aldim yaramadi baska toz aldim yaramadi raid aldm karinca icin kutu gibi ici ilac yok yok tozlarin ustunde bile yuruduler bitmiyorlar onu arastirayim.bir ben dediginiz markayi
prensveprensesannesi35 Deletedmom27337 bayer o dedigim granul galba ayni ilaci denemisiz o bizde ise yaramadi
Poyrazin_annesii Ay sorma ya bızde hıc karınca olmazda bu sene her oda karınca dolu oglumda emeklemeye calısıyor. Çamasır suyuyla sildim bugun yıne cıkmış. Kolonya döktm hala gıtmemısler
Ankakusu35 prensveprensesannesi35 raid karınca ilacı ve migrostaki bion böcek ilacı bende etkili oldu vileda yapınca tekrarlamak gerekiyor yalnız