elfknk98 1 aylık kızım için sağlık ocağından kalça ultrasonu ve göz muayenesi istediler siz özelde mi yoksa devlette mi yaptirdiniz
oykuderin elfknk98 kalça ultrasonunu kendi çocuk doktoru yaptı özele getiriyorum. Orda yaptırdım göz muayenesini 1 aylıkken sanırım ya da o aylardan sonra ama küçüktü daha sağlık ocağındaki aile doktorumuz elindeki cihazla bakmıştı.
Derindeniz1 elfknk98 canım doğum yaptığın hastane özel mi ? Ücretsiz yapıyorlar diye biliyorum kalça ultrasonunu
oykuderin elfknk98 bakmıyosa ona ne o zaman bizden de sağlık ocağı asla kalça ultrasonu falan bişey istemedi yani dile bile getirmedi. Her yer farklı demekki
Zeynep_Akan elfknk98 ben özelde yaptırdım kalça için 500 küsur verdim göz muayenesi normal muayene ücreti veriliyor 5 dakika bile sürmüyor valla devlette yaptirabiliyosan yaptır daha iyi
shyu elfknk98 kalça ultrasonunu 2. Ayda getir dedi sağlık ocağı. Göz muayenesini de 3. Ayda yapacaklar. Devlette dr umuz
Derindeniz1 elfknk98 ben de birinci ay kontrolünde çektirdim kalça ultrasonunu göze de anca randevu bulduk o yüzden 2. Ayında oldu göz muayenesine
eserekli_kiz11 elfknk98 devlette kalca ultrasyonu 2 ay olmadan cekmiyor bn her ikiside ozelde yaptrdm 2. Ayinda