Cansuzana Kızlar iki dir ehliyet sınavını kaybediyorum 4 Eylül’de yazılı sınava giricem hep hata yapıyorum yardımcı oldun lütfen
sevgikelebegi Cansuzana bol bol çalışacaksın mecbur yani biz nasıl yardım edelim ki kopya mı verelim 😄😄😘
Slm1122 Cansuzana playstorede appstorede daha önceden çıkmış sınav soruları olan bi test uygulaması vardı ondan çalıştım bolca tek seferde geçmiştim adı neydi unuttum yıllar oldu
Fatos_tekeeva Cansuzana telefon üzerinde size uygulama gösteriliyor ben ona göre çalışmıştım ve onun sayesinde 84 puanla ilk sınavımda gectim
Biricik-2 İlk okul mezunuyum sınavda sadece 1 soruyu yanlış yaptım diğer hepsini doğru yaptım, kitapta hiç çalışmadım eski çıkmış soruları yaptım
MrzBaby E-sınav Türkiye diye bir uygulama var kayıt olduğum kurs önermişti ordan çalıştım 90 la geçtim ilk sınavı. Öneririm size faydalı bir uygulama ama sanırım kurs sizi uygulamaya kayıt ediyor siz öyle giriş yapabiliyorsunuz.
Berra01 Cansuzana Işın sürücü kursu nun uygulaması var onu indirip sınav sorularını çözün ilk seferde 94 el geçmiştim bugünde direksiyonu geçtim