Wanderlust babymore Zeytinyagli pamuk geceden sabaha koydum rahatlatti baya. Bazen gecirdi bazen gecirmedi. Doktora ciktm kac kez krem vs kullandim etki etmedi cok seyler denedim de bazen etkili oldu bazen olmadi neye gore nasil geciyor emin degilim bana en iyi gelen zeytinyagli pamuk oldu
irva babymore Oğlumda vardı kendi kendine geçti bir şey yapmana gerek yok demişti doktorumuz o dönem.
babymore Ysgl26 emzirirken oluştu . Bi süt kanalı tıkanınca oluşuyor meme ucunda. Beyaz bi nokta gibi. Mastit e gitmesin diye iyileşsin istiyorum
babymore Jeatimo meme ucunda oluşan beyaz nokta. Tıkalı kanal var demekmiş . İşte ben de ilerlesin diye iyileşsin istiyorum
qulsah Meme ucunuzda olan beyaz parçaları, bi igne ucuyla nazik bir sekilde kaldirin temizliyebildiginiz kadar.. küçük kesecik varsa yine igne ucuyla patlatin meme cok rahatliyor.. ben mastit oldum, o incileri patlatinca açıldı gögsum rahatladım
qulsah babymore kesin çözüm bende ise yaradi patalttiktan sonra o kadar süt geldi ki o kanaldan mastitim gecti bi kerette.. zeytinyagini ben sağım yapmadan once meme ucuma sürüyorum oyle de deniyebilirsin,meme ucuna da koyabilirsin bi zarari yok