Babybus_ Merhaba pazar günü düzceye denize gidecegiz 2 saat bebegim 9 aylik güneş kremi sürmesek bjsey olur mu acaba yakinimda eczane yok gece yola çıkacağım maddi olarakta sıkışıgiz biraz ucuz bisey almak istemiyorum tisort sort giydirsek sapkasini taksak
hilalhanim Babybus_ 6aydan sonra güneş kremi sürmek gerekir çünkü teni çok hassas. Ayrıca ona bebeğe uygun iyi bir şey almalısın sorun yaşamamak için. Sadece 2saat içinse güneşte kalmadığı sürece sorun olmayabilir dikkat etmek gerek
lilosbebek Babybus_ gölgede bile yanar Deniz kenarında çok küçükmüş bebeğiniz düşük ml olanlardan alabilirsiniz
OptimusPrime Babybus_ Yanar. sonra acısından duramaz. Sürmeniz gerek. Daha az ml olarak alabilirsiniz. Ben Sebamed kullandım. Şuan fiyatını bilemiyorum eczanede falan. Gündüz denize gireceksiniz sonuçta alabilirsiniz çocuğunuzun sağlığı söz konusu.
Babybus_ hilalhanim KaptanMarvel 2 saat tutacagiz denizde bi heves ettik 😒ucuz almak istemiyorum musteleyada param yok simdilik baska bi öneriniz var mi 🙏😔
KaptanMarvel Babybus_ Mustela ne kadar bilmiyorum ama ben siveno kullanıyorum içeriği temiz ve 100 lira sadece bu devirde 100 lira ne ki
Sontvbukucu Babybus_ beeo alabilirsin gtatisten hem uygun hem mustela dan daha temiz içerikli. Paran olsa da mustela alma zaten kimyasalli. Siveno da olabilir.
MasalsMommy Babybus_ Güneş kremi sürmelisiniz teni çok hassas çünkü. Ben kızıma mustela bulamayınca ostwint diye bir marka aldım 75 TL falandı gayette güzel korudu kızımı hiç yanmadı