EceSultan Birkaç gün sonra oğlum bir yaşına girecek sizce inek sütü vermeli miyim? Yoksa devam sütü mü vermeliyim? Tecrübeli anneler fikirlerini yazabilirse sevinirim bu arada oğlum anne sütü + ek gıda alıyor
Deletedmom115 EceSultan Oğlumda anne sütü ve ek gıda alıyor süte geçmeden önce mama kullanıyorduk bir de ama artık mama yerine günde bir kere 200 ml süt içiyor.
Ahmetefeygmr EceSultan oğluma inek sütü denedim fakat aşırı ishal oldu öğrendimki laktoz alerjisi varmıs alerjik mama kullanıyoruz şu anda bide uzmanlar 2 yasına kadar devam sütü öneriyor inek sütü ilk baslarda ağır gelebilir
Dildeniz Deletedmom115 peki süte geçtikten sonra sıkıntı oldu mu bağırsakla alakalı birde kilo alımını etkiledi mi yani düzenli kilo alıyor mu mama da olduğu gibi ??
Deletedmom115 Dildeniz Vallahi sütten mi bilmiyorum pekte sanmıyorum ama güzel kilo alıyor bir ara çok az alıyordu sorunumuz da olmadı
Dildeniz Deletedmom115 sütten de olabilir ben dr keçi sütü mü başlasam dedim ama karar veremedim gerçi şuan küçük bir kaç ay sonra nasipse vermeyi istiyorum ama korkuyorum da bağırsağını bozar diye