Elika00 Aysesen-16 benimki artık büyüdü ama en fazla 2 saat tutarım doğduğundan beri. Gece hariç tabi. Sıcaklar çok fazla bu ara sık değiştirmeniz daha iyi pişik isilik olmasın
mimikkralicesi Aysesen-16 bezlerin ön kısmında bir çizgi var onu takip edin doldugunda rengi değişiyor dolup dolmadıgını anlarsınız ona göre alırsınız cokta bekletmeyin
ly35 Aysesen-16 her uyandığında değiştiriyordum ben o dönem ve tabi kaka yaptıysa anında değiştirirdim. uyanıp altını alıp besleyip biraz vakit geçirip tekrar uyurdu zaten :)
Elika00 Nurselihiranur eğer hal öyle yapıyorsanız yapmayın. Yapılan araştırmalar çişin steril olmadığını kanıtladı. Doktorunuz takip etmiyor sanırım. Steril olmasını da geçtim siz çiş dolu pedi takın ve öyle bekleyin rahat eder misiniz ? Yine en iyisini siz bilirsiniz tabi ama bence o kadar beklemeyin.
Elika00 Aysesen-16 tabi ki tutmayın öyle şey olur mu ben hiç çiş yapmasa bile 2 saati geçtiyse değiştiriyorum bezi. Kendimi düşünüyorum ped taktığımda bu sıcaklarda nasıl kötü oluyor insan terliyor özel bölge. Bi de bebek hep bezli. Mutlaka her açışınızda 2-3 dakika da olsa hava almasını sağlayın. Çiş yapsın yapmasın her defasında silin suyla ıslak mendille ne kullanıyorsanız artık.
SunnyG Gece en son 12-1 gibi değiştiririm. Eğer kaka yapmadıysa sabah 6ya kadar değiştirmem. Zaten bu arada bir kere uyanıyoruz sadece. Gündüz de bakarım bir kere bile işediyse değiştiririm. Asla kıyamıyorum valla bu sıcakta ıslak ıslak durmasına.