6 7 aylığa kadar 5 dk anca emip bırakırdı. Zaten başlangıçta 10 15 gün cebelleşmiştim memeyi tutsun diye. 7. Aydan beri memede uyumaya başladı önceden popoya pışpış yada koynumda emzikle uyurdu.
Son 1 1.5 aydır da yemekten yeni kalksa da. Yeni emse de, oturup oyun oynuyor olsa da dışarıda kafası dağılıyor olsa da sürekli meme istiyor. Ayırmasan saatlerce emer bide cimciriyor ötekinin ucuyla vs oynuyor. Üstümü değiştirirken falan görsün dekolte giydiğimde görsün banyodan çıkarken vs fark etmez. 2 gündür de inanır mısınız bilmem ya 10 dk kendi başıma oturamadım nereye gitsem paçalarıma yapışıyor tişörtü çekiyor emecek. Şu an oturuyordum TV bakıyordum karnı yok odadan beri geldi koltuğa tırmanmaya çalıştı mızmızlanıyor aldım kucağıma uzandı emmiyor öylece ağzında duruyor arada emiyor bırakınca ağlıyor tekrar kucak istiyor. Sıcak terliyoruz yapışık ikimiz
4 üst 2 altta dişi var bakıyorum diğerleri şiş falan değil gibi diş mi acaba diyorum salya var ama atakta da değil su gibiyim şu an bunaldım iyice