Ysgl26 Selamlar. Az önce 2. Ay aşılarımızı olduk. Koluna dokunmayın 3 gün dedi hemşire. Sağ göğsümü emzirirkeb mecbur sol koluna yatacak bu çocuk. Nasıl yapıcam? Siz nasıl emzirsdiniz koluna dokunmadan,?bişey olur mu acaba
HilalDhne Ysgl26 Bizde 3.gün bitti ilk gün acı ve ağrıyı hissetti sanırım dokundukça oynattıkça ağladı sağ kolunu içeri alarak kundak yaptım biraz daha olsun rahatladı deneyebilirsiniz ✅
turkaninalli Ysgl26 Koluna dokunmak derken ovalamayın bastırmayın çok müdahale etmeyin anlamında sonuçta illaki temas olacak. Bizde çarşamba günü olduk 🥹
Busrasmsk ozgyzgc bizde de ateş var. 38.3 gördüm en son. Siz nasıl savaştınız ateşle? Bir de ateş ve ağrıdan mı bilmiyorum. Ikınma sesleri çıkarıyor.
ozgyzgc Busrasmsk ben de 38.2 yi gördüm calpolle savaştık bugün yok çok şükür geçti 😊 geçiyor birden merak etmeyin
Momofkaan Instagramda hastalanmayancocuk diye Bi hesap var takip etmenizi tavsiye ederim sarımsak tüketmeniz bebeğin ateşine iyi gelecektir emziriyorsanız
Busrasmsk ozgyzgc bugün sadece sabah ateşlendi. İlaç da vermedim. Galiba atlattık denebilir mi? Bayadır ateşlenmedi 🧿🙏🏻