Tomtom Haticerdogan beğenmeyen kalksın bir işin ucundan tutup kendi yapsın sen bebeğinle ilgilen bacım iki üç söylenir susarlar senin vicdan yapmana değmez
Pol34 Haticerdogan o aylarda yığılı dağ gibi katlanacak çamaşırım, ütülenecek şeyler dolu olurdu. Dolaptan soğuk çorba çıkarıp içiyordum ben. Yemeği 2 günlük falan yapın, çamaşırların sıkma çevirimi düşük tutun, bırakın biraz da dağınık kalsın.
Haticerdogan Pol34 bana kalsa bırakcam canım hiç aklıma gelmez çocuğum var sonuçta ama eşim her dk söylenince lanet olsun y diyip yapıyorum
gulay-34 Haticerdogan aslında oynasalar bir iki hareket yapsa hemen susuyorlar ama erkekleri anaları rahat alıştırmış sıkıntıya gelemiyorlar
Haticerdogan gulay-34 valla kuzum bugün iki dk çocuğun eşyalarını ütüleyim sen bak dedim. Tv yi açmış yanına oturmuş çocuğun. İçeri girdim bak dedim yanına yat demedim sana dedim. Nasıl bakıyım duruyo işte çocuk diyo. İlgi göster konuş masaj yap egzersiz yaptır dedim ben beceremem diyo
Haticerdogan pembehanm aslında ven şikayetçi değilim. Seve seve bakarım yavruma. Ama işte etraf bunaltıyo artık beni.