Alparslann27 normal doğum dikişiniz ne zaman iyileşti Benim 30 gün oldu iç taraf hala tam kapanmamış gibi. Birde vajinadan delikten içerde misket büyüklüğünde şişlik vardı o biraz inmiş onun sebebi nedir bilen var mı yada olan öyle zamanla incek mi
Minnommmm Alparslann27 o sislik bendede var malesef uc ay olcak oyle duruyor doktorada gitmisdim her sey yolunda soledi
Alparslann27 Minnommmm içte olduğu için ilişkide sorun olmuyor mu . Ben normal doğumdan sonra artık fobi oldu vajina ile ilgili herşeyden korkar oldum
Minnommmm Alparslann27 uc ay oldu korkudan bi sey yapmadik😁😁normal dogum yapdim cok zor gunler gecirdim aynen bendede fobi olusdu
minnakin_annesi Alparslann27 evet. zor bir doğum yaşadım ama. doğumdan 1 gün sonra genel anestezi ile ameliyat oldum. dikişleri açıp tekrar diktiler. bundan dolayı olabilir
Berill97 minnakin_annesi aynı durumu bende yaşadım doğumdan hemen sonra tekrar anesteziyle dikişlerim açıldı ameliyat oldum bebeğin eşi kalmıştı karnında hala dikişlerimin yerleri agrır 1ay 12gğn geçti ama şilşk duruyor ne yazıkkı
minnakin_annesi Berill97 düzelir inşallah benim de içerde damar yırtılmıştı. kötü günler ama bebek büyüdükçe her şey güzelleşiyor