Mhtpsrkn Saçlarıma dip boya yaptırmak istiyorum bembeyaz oldu artık aynaya bakmak gelmiyo içimden o derece.Bebeğim de emen bi bebek değil 4,5 ayı geçti.sadece gece ve sabaha karşı emiyo bazen boyasam sıkıntı olur mu acaba kızlar süte geçer mi az da olsa gündüz de veriyorum iki damla iki damladır diyerekten sütümü emmesede.😔
elffaltn Mhtpsrkn amonyaksiz boyalari tercih edebilirsiniz ben hamilelik doneminde de dogum sonrasinda da hep boyadim doktorum onermisti amonyaksiz boyayi
Mhtpsrkn elffaltn ama elimde iki kutu boya var hep boyadığım bi boya garnier in onunla yapamam mi ki amonyaksız nasıl oluyo isim marka verebilir misin
elffaltn Mhtpsrkn loreal inkini kullaniyodum ben kutusunun ustunde yaziyo amonyaksiz diye normal boyaların yaninda oluyo zaten kullandiginiz rengi bulabilirsiniz belki
Zhdee Mhtpsrkn loreal casting serisi amonyaksız ben onu kullandm. Bulunduğun yerde watsons yada gratis varsa oralara da bakabiillirsiiin bu marka yoksa bile çaalışanlar amonyaksız farklı bir boya önerirler
Ellaynagme Bende cok arastirdim. Ama yabanci kaynaklari. Turk doktorlari insanlari yanlis yonlendiriyor kesinlikle. Süte boya geçmiyor. Saçımı açıcıyla bile açdım için rahat olsun 🥰