Gamze0707 Minikkelebekim 10 ay 8 gunluguz evet bebegimin sevdigi oyuncagi acikliyorum . BENİM . Evet oyuncagi benim bi oyuncakla oynamasi 30 sn once eline alir bakar agzina atar sonra kakdirip firlatir ve iiiii diye kosar bacagima sarılır kucak ister oyun ister ha ben yaninda onunla oynarsam evet oynar ama ben baska seyle ilgilenirsem hele hele ayaga kalkarsam nizirdanip bacagima sarilir😂
AselBali minimilena kızımın en sevdiği ise, su şişesi. Hatta birinin içine nohut koydum çok hoşuna gidiyor. Bir sürü oyuncak varken onla oynuyor 😂
Zlm Minikkelebekim mutfakta kullandığım beyaz kaplar tahta kasıklarım mamaların kaşıkları 😁 halka oyuncağı ve bir iki bebeği var benimki kız 15 aylık
Cicegiburnundabiranne Minikkelebekim lego duplonun sayı trenini almıştık doğum gününde onu çok sever. Birde içine su giren her türlü oyuna bayılır 😄
Gzmarcn  buna bayılıyor acayip zaman geçiriyor bununla hem ayağa kalıyor kendi kendine adım atmaya çalışıyor çok destekleyici bir oyuncak şuan 10 ay 25 günlük. Bundan sonra damacana geliyor 😂
Semy Minikkelebekim dünya kadar oyuncagı var maleaef yüzlerine bakmıyor. Eline alır evirir çevirir fırlatır. Sürekli kucak alışkanlıgı var ne versem oynamıyor anca ben mutfaktayken kaşık vs veriyorum onlarla vakit geciriyor
Efessmomm Minikkelebekim vakumlu müzikli direksiyonu var en çok onu seviyo araba kullandığını zannediyor galiba heyecan yapıyo 😂
DiDoCe catgirlmoms 6. Aydan falan beridir dikkatini çekiyor 8.aydan sonrada içiçe gecirebiliyor üst üste dizebiliyordu ic kısmını ağzına koyup ses çıkarıp sesine gülüyor simdi 13 aylık hala aynı şekilde oynuyor
GSevilay65 Minikkelebekim köpek aktivite masası aldım akıllı kopekcik aldım pembe renkte kopekçiğin yurutecini aldım kendi itio yürümeye başladıgi zaman kullanxak küpler aldım üst üste geçirme yuvarlak halkalar aldım mama sandalyesi oyuncagi aldım.Havuz aldım çok sevio içinde toplar var baya eglenio istersen tek tek foto atabilirim fikir olsun sanada şuan 7 ay 28 günlük kızım