Elif00 Hanımlar ortalıkta bir salgın var ishal kusma şuan yeğenim ve kzım da aynı şekil doktora da götürdük ama kusma bir türlü durmadı evde yöntemleriniz var mı?
Melis2015 Elif00 benim kuzenime rota dediler aşısı olduğu için kolay atlatıyor dediler ama kolayda sayılmaz serum takıldı kaç kere
Ervaserra1 Elif00 reflor maflor toz var ondan suya veya yogurda katıp verebilirsiniz ishaline iyi gelir
Ervaserra1 Elif00 kusma önleyici ilaç var verdimi ondan doktor dün ben onu verdiğimde de ilavıda kustu hep.eczacı hiçbirşey yemeden ver dedi ilacı içirdikten sonrada birley yemesin içmesin dedi.birde leblebi mideyi bastırmak için
Cnarsncap Elif00 merhaba benim bebeğimde de aynısı oldu nasıl bir tol izlediniz geçti mi acaba mama bile içiremiyorum
Ervaserra1 Benim büyük kzımda dün kusmayla başladı sonra ishal akşama doğruda ateş.bugün iyi çok şükür salgın var inşallah nize geçmez bebeğimde var
Elif00 Cnarsncap maflor damla var onu aldım verdi iki kere geçti doktorum önceden söylemişti eğer çok ishal devam ederse maflor damla al diye
Elif00 Venusum yediği herşeyi anında çıkarıyordu bir bardak su içse bile iki kere hastaneye götürüp serum verdik