Terlikgeliyor Kabak tadımı yaptım onu yedi 3 gün ama havuc yemedi boğazına takılır gibi yapıp öğürüyo anlamadım sevmedi ondan mı böyle , havuç atlayıp diğer sebzelere geçsem ,çorbalara başlasam olmazmi acaba
minnakin_annesi Terlikgeliyor yemek istemediğini atlayın daha sonra 10 gün gibi, tekrar deneyin. çorba başlamayın. buharda yapmaya devam edin. patates bezelye semiz otu muz armut şeftali gibi mevsimlik ve bebeğin ayına uygun şeylerle ilerleyin
leopar Terlikgeliyor havuç kaynatıp sonra iyice çattala ez 🙏🏻Bence yemeli ya her çorbaya giriyor çünkü
Ayso5 Terlikgeliyor evet bizde böyleyiz meyveye bile suratını eksitir oluyor. Ama dün tarhana verdim çok severek yedi. Bugun yoğurt verdim severek yedi bebeklerin de bizler gibi günü gününü tutmuyor anladığım kadarıyla
minnakin_annesi Terlikgeliyor 30 tlye aparat aldım ben de. hatta aparat kargoda iken çilingir kullandım. deneyebilirsiniz 😇
35izmir Terlikgeliyor su da haşlayın Bn öyle yaptım şimdi bir iki defa buharda haşlama alamam ne gerek var bir de emzirmeden hemen sonra tadım yaptırmayın emzirme biraz geçsin şimdi ilk teklif ettik istemiyor zorlama yok 2 saat vaktiniz var iki saat içinde çok ısrarcı olmadan 15 20 dk da bir teklif edin aglayabilir hemen oyunlar cıngıraklar fln sonra sakinleşince gene teklif edin uykusu gelirse hala meme vermeyin öyle uyusun kalkınca yer yer çünkü aç böyle böyle şu an o sadece tadım yapmıyor yemek yemeği öğrenecek yavasssss yavasss
Terlikgeliyor leopar kaynattım zaten çatalla ezip verdim kabak severek yedi ama havuç yiyemedi boğazına takılır gibi yapıp öğürüyo