Timurunannesii 38 günlük bebeğim var uyutuyorum yatağına koyuyorum 10 dakika sonra uyanıyor. Ve sürekli ağlıyor gaz sancısı değil. Doymuyor mu diye düşünüyorum mama veriyorum meme veriyorum ne yapacağımı şaşırdım sizce nedir?
Elisa34 Timurunannesii belli Bi aya kadar oyle devam eder bende ilk üç ay yerine koyduğum gibi gozünü acardı şimdi 7 aylık koyuyorum derin uyuyo
Aslicamm Timurunannesii merhaba, bebekten bebeğe değişse de çoğu bebek ,3-4. Aya kadar hafif uykuda olduğu için uyanmalari çok normal
Sblock Timurunannesii benim bebeğimde öyleydi çok kısa uyuyup uyanırdı kundak yapmıyorsanız eğer mutlaka kundak yaparak uyutun belki sizde işe yarar bizimki asla kundak yaptırmazdı 🫢 Birde yüzükoyun yatırmayı deneyin gözetim altında umarım faydası olur bu tavsiyelerin ama ilk 40 gün uyku düzeni olmaz bebeklerin ve bir iki dakika göz kapatmaları bile uyku olarak geçiyormuş yenidoğan döneminde bilginiz olsun 🤗
Umayinannesi21 Timurunannesii benim bebeğim de aynı bu sabaha kadar 15 er dakika uyuyordu bu sabah yeni bir güncelleme geldi yatağına koyduğum gibi ağlayarak uyanıyor
Kbracnar Timurunannesii benim bebeğimde öyleydi ilk aylar anne kokusundan ve memeden ayrılmak istemiyorlar dünyaya yeni geldi ve tek güvendiği yer senin kucağın çok normal 😊