H12345 Kızlar uzun zaman sonra denıze gıdecegız ve regl günüme denk gelebılır yanı olabılme ıhtımalım var .. denıze giremem demı ! Ne yapmam lazım 😣😣 Çok üzülürüm öyle ıse eğer çünkü erteleme şansım yok 3gunlık bı ıznımız var ve ben bu anı beklıyordum 🫢🫢
Gin H12345 Tampon ile girebilirsiniz, girmeden hemen önce takıp çıkınca da hemen değiştirmeniz gerek. Büyük marketlerde, grariste, eczanelerde bulunuyor. İlk defa kullanacaksınız boyutuna dikkat edin, mini veya normal boy olanı öneririm.
H12345 Pelin05 nerden bulabılırım canım kullanımı vs zor mu hıc kullanmadım canım ya hemen dolmuyor mu o
Pelin05 H12345 valla marketlerde Migros Carrefour gibi yA da gratislerde var 4 saate kadar tutuyor ama 4 saati geçirme hatta 3 saatte bir değiştir valla benim kanamam çok yoğun oluyor beni tutuyorsa herkesi tutar kesin 😂 çiş pozisyonuna geçip içine ittiriyorsun ipi var ipini dışarda bırak çıkaracağın zaman yine çiş pozisyonunda hafif de ıkınırsan hemen çıkıyor ipinden çekerek
Gin H12345 Hayır hiç sıkıntısı yok, ben de ilk defa aynı nedenle kullanmaya başlamıştım, o kadar rahat ki kullanmaya devam ediyorum. Suya girdikten sonra değişmesi gerekiyor sadece.
Kahvegerek H12345 evet veriyorlar ben kullanmıştım ama olmadan önce içiliyor. Olduktan sonra fayda etmiyor. Eczacıya sorarsanız nasıl kullanıldığını söyler. Ben tampon kullanamıyorum birde adetken denize girmeyi doğru bulmuyorum mikrop kapıyor hemen kaşıntım oluyor
halamidagakaldirmislar Tampon en güvenlisi fakat her girip çıkmanızda değiştirmelisiniz ☺️ Geçen sene tatilime denk gelmişti çok rahat etmiştim tampnla sıkıntıda yaşamadım ☺️
H12345 halamidagakaldirmislar degıstırmek vs sıkıntı ımıs ama alacağım yanımda olsun yönete tşk ederim canımsın
Yuyu05 H12345 sigara kullanıyorsaniz adet geciktirici hap kullandığınız sürece sigara icmemeye çalışın
Laren Yuyu05 o neden ? Ben tatillerde adet geciktirici kullandım sigarada bayağı kullanıyorum ne etkisi varmış ki
otomatikanne H12345 İlk gün belki sıkar ama diper günlere denk geliyorsa tampon fazlasıyla işini görür :)