ftmnrt AlyaMerveMina yaa kıyamam 🙁 ben kehribar kolye almıştım 3 aylıkken taktım acaba ondan mı diyorum ates veya huysuzluk yapmaması
gulertknn1 benim kardeşim 3 aylıkken çıkartmıştı bizimkisi de 25 günlük ne zaman çıkartacak bakalım 😇
TugceOrnekoglu ftmnrt bu pek aya bakmıyor canım benim kızım 5. Ayına girdiğinde iki alt dişi patladı şimdi 6 aylık üstler çıkacak sanırım kuzenimin arkadaşının kızı yaşına girdi hala dişi yok belli olmuyor pek
ftmnrt TugceOrnekoglu evet bana da hep yasına doğru çıkar dediler öyle bekliyordum ama biri çıkmış biri de çıkmak üzere 🤭 maşallah bebişinize 🧿
Smrk ftmnrt benim kızımda 5gün sonra 4aylık olcak alt dişleri yerleri patlamış ve çok mız mız sürekli kucakta durmak istiyor
ftmnrt Smrk oy kuzucuk.. hemen çıkarır inşallah 😣 diş çıkarma döneminde bebekle daha cok oynamak, ilgi göstermek süreci kolaylaştırıyormuş öyle okumuştum. bir süre işi gücü kenara bırakıcaz artık 🤭
ftmnrt reinamm olsun daha minikken diş huzursuzluğu çekmemiş kuzu 🤩 yakında sizde görürsünüz inşallah 🙏🏻
ftmnrt Y_E1234 boş çay bardağının kenarını çay içer gibi ağzına verdim zaten emmeye calısıyor direk. dişi varsa tık tık diye cama vuruyor sesinden anlarsınız 🤗
ftmnrt Smrk aynı benimki de öyle aslında hic fark etmeden cıkarmış ucu çıkmış yani ama yanındaki de çıkıyor sanırım ondan cok huzursuz sürekli oyun ve meme 😬