Badeninannesi_35 Ben bebeğimi dün götürdüm 8 kilo çıktı doktor kilosu biraz ilerden gidiyo dedi sizlerde durum nedir
Prenseslerimm_3 Badeninannesi_35 bizde 5 ay 8 günlüğüz bu ay çağırmadı 6. Ayında gel dedi merak etme ediyorum bende
livanurvealpinannesi61 Badeninannesi_35 12 aylık bebek ortalama 9 kilo olmalı 1 yaş kilosuna bişey kalmamış o yüzden demiştir 5 aylık bebek için fazla evet.
Linaya Badeninannesi_35 sadece anne sütü alıyosa bir problem yok benim bebeğim de 5 ay olmasına 4 5 gün var 8 kilo gayette sağlıklı çok şükür sadece anne sütü alıyo maşallah sizin bebişede 🥰🧿
Deletedmom_54 Badeninannesi_35 bebeğinin doğum kilosu ve beslenme şekli önemli. Kızım 2800 doğdu ilk 3 hafta hiç kilo almadı sonrasında güzel toparladı suan 7.200 ve 5 ay 16 günlük
tugbademir Badeninannesi_35 şu an bilmiyorum henüz gitmedik ama 4 aylıkken 7 kiloydu bizim doktorumuz öyle bir şey demedi hatta o ay ki kilo alımını az buldu yani şu an 8 olmuşsa bile bakıyorum da çocuğuma öyle kilolu bir bebek değil normal
Mervew Badeninannesi_35 benim bebeğim sizin bebeğinizden daha kilolu bende hep tedirginim fazla mi diye doktor anne sütü obez yapmaz dert etme diyor. Ama ben hiç mama vermedim. Şimdi beş ayda tadımlara başladık.
Noriye 5 ay boylari nasil Ölçüme gitmedm korkuyorum gitmeye 4 ay 62 cm az buldular erkek bebek Anne sutu aliyor psilkolojim bozuldu uzamiyor mu kilo 7 yi gecti sukur varmi bnm gibi olan
Mrvsmt2502 Noriye bebeğinizi başka bi bebekle kıyaslamayın gayet iyi gelişimi. Persentil tblosundan takip edin. 5 aylık 8 kilo ama sağlıksız 6 kilo ama sağlıklı olabilir bir bebek
ikikizannesi Noriye boy genetiktir canim boy konusjnda takilmana gerek yok bnm oglumuda cok uzun buluyorlar dogumda 56 cmdi suan 9 aylik 80 cm esimde bende 175. Ve 189 boylarindayiz persentilden takip edebilirsiniz kilonuzda iyi
Mer-seL Noriye Noriye Nasıl az buldular şaşırdım. Benim oğlumda 4. Ayda 62 cm di. Kilosuda 6800. Gayet iyi dedi doktorumuz. 5. Ayda 65cm oldu. Kaç cm doğmuştu sizin?
ikikizannesi Badeninannesi_35 hayir canim fazla degil daha yeni drumla konustum benim oglum 5 aylik 8 kusurdu 6. Ayinda 9 .300 du cok iyi dedi drum 6. Aya kadar ne alirsa o dedi bundan sonra iyice hareketlenicek bu kadar almayacak dedi dedigi gibide oglum bi hasta oldu bi iyilesti falan derken suan 9 aylik halen 9.400 kilosu hic almiyor hastaykende verdi baya cokta hareketli hic dur durak yok siralamaya basladi 15 gune yurur gibi geliyor
Noriye ikikizannesi msllh ya esim de Bnde uzun degliz ama ayina gore iyi gitsin istyrm az bulunca gerlik var gibi dusunmelere gryrm ve hic iyi olmyr persentil de hesaplm oda geri yazdi sinir oldum biraktim
Noriye Mer-seL 50 cm dogdu 5 aylik 65 iyi yani cok tsk ederim bir arkadasim da 6 ay 68 oglu iyi dmsler Bnde hep korkuyorm
1712Elifeda Badeninannesi_35 Benim kızımda öyleydi 9 aydan beri 11 buçuk kilo ☺️☺️ Şuan 1 yaş 12 günlük hala öyle boyu uzuyor ama kilo aynı yapılı
Eloscan Badeninannesi_35 5 aylıkken 7250 idi 6 aylık 8 kg oldu. Abartı bir kilosu yol bence. Kaç cm ve kaç kg doğdu?