Deryaktr Kilot bez kullanıp da memnun kalan var mı acaba ve hangi bezden memnunsunuz kaç aylıkken kullanmaya başladınız 😊
Cansudeniz12 Deryaktr Kesinlikle slepy.Bende külot bezini kullanıyorum.Yanlardan yırtarak çıkartıyorum.Külot gibi giyiyor.Ne sızıntı nede başka birsey.Çok memnunum.
Iscan Deryaktr sleepy kullandık baştan beridir uzun zamandırda külot bez kullanıyoruz memnunum ☺️5-6 aylıkken başladık bez bağlatmak istemezdı hep bı deneyellım dedik o oldu hala devam
Serpiloral irva merhaba a101 fiş istiyor primanin islak mendilini veya bezlerini satın aldığına dair 3 tane fiş varmı kuzum bana indirim kodu geldi ama turconun kullanıyorum primanın lazım bana
Efemomy Cansudeniz12 sleepy doğduktan beri bende kullanıyorum 2 aylık şuan her kakası çıkmaya başladı belinden 2 numara kullanıyorum
Cansudeniz12 Cansudeniz12 Acaba kilosuna göre bez küçük gelmiş olabilir mi?Bizimkide 2.5 aylık 3 numara kullanıuoruz hem çok dar değil hem kareketi rahat ediyor.Hatta ben içerde ki lastikleri cıkartıyorum.Sıkmasın diye ona rağmen sızıntı yapmıyor.Aşırı memnunum.
Serpiloral irva yokk kuzum normal fiş de olabilir turconun olmaz dedi bana kendi indirim kodumla bana fiş lazım 3 tane sonra 50 tl alışveriş fişi vericek
irva Serpiloral Yok valla canım fişleri tutmuyorum bende.Eve gelince kontrol edip atıyorum.Dün aldım daha duruyor mu bakarım eve geçince.
Cansucihanasel Deryaktr molfix kilot bez kullanıyorum 4 aylık ben memnunum çünkü bez bağlatmak istemiyor böyle anlamıyor hem rahat