tosbikannesiiiiiii Merhaba arkadaşlar 3 aylık bebeğim var burnu tıkalı oluyor ve öksürüyor .Bazende yüzü soğuk oluyor benim evim genel olarak sıcak basık üşüttü bilmiyorum napabilirim geçmesi için
CeylinEkim tosbikannesiiiiiii en iyi sonucu doktor verir şu var bu var veya olabilir demek yanlış olur ama kızım küçükken öksürdüğü zaman ayaklarının altına sarımsaklı zeytinyağ sürerdim bide udi hindi yağı veriyordum hala bu yağı kullanıyorum ama ilk doktora gidiyorum
Toprak2509 tosbikannesiiiiiii ev sıcaksa üşümez. Hareket etmedikleri için el ayaklarının soğuk olması normal. Ayrıca bebekler burunlarımdaki şeyi aramazmış. Fizyolojik su alıp hergün sıkın birkaç damla anında hapşurtup burnındakileri çıkartıyor
tosbikannesiiiiiii Geceist alerjiden de böyle oluyo olabilir mi alerji belirtilerinde de öksürük ve burun tıkanıklığı var
Geceist tosbikannesiiiiiii şüpheliyseniz götürün çünkü alerji çok aşırı etkiler bebeği inşallah değildir geçmiş olsun
tosbikannesiiiiiii Geceist kaka ve idrar verdik canm öğlen sonuçları almaya gideceğiz alerji den şüphelenerek götürmüştüm ben doktora