Ecis Merhaba anneler. Doğum iznim bitti,İşe başladığım için bebeğime kaynanam bakmaya başladı. Ben evdeyken bebeğime kendim baktım,o uyuduğunda uyudum, uyandığında kaltktım. Doğal olarak uyurken evde hiç ses olmuyodu. Şimdi çıt olsa uyanıyo. Tv sesi haricinde sese nasıl alıştırabilirim? 😞
Balyanakannesiii Ecis Benim ki de öyleydi büyüdükçe çevreyi etrafı tanıdıkça geçti şimdi mışıl mışıl uyuyor 9.5 aylık 😍
Papatya Ecis bende bekleyeyim be gibi tavsiyeler gelecek acaba. Oğlum 14 buçuk aylık hala sese uyanıyor 😬 🙈
Aselnazz Ecis benimkide 6 aylık tv sesi hariç bizimkide her sese kalkıyor.. bi türlü alışmadı bizimkide
Farahzeynep Kızımı 2 haftalıktan beri sürekli dışarı çıkarıyorum, dışarıda çok fazla seste uyumaya alıştığı için evde de sese uyanmıyor, 4.5 aylık şu an 😅 uyurken yanına müzik açın, her gün sesini bir kademe arttırın yavaş yavaş alışacaktır sese. 🤗
akillibidikcgty Ecis ben kapıları bile açmamaya çalışıyorum :( benimkide en ufak sese uyanıyor. Uykusu pek derin değil. Bugün 5 kere uyudu sandım yatağına koydum pat ağlamaya uyanmaya başladı:(
deletedmom719 Ecis al bizden de o kadar TV sesine uyanmıyor ayağımı bir yere çarpsam gözler fal taşı gibi. Elektrik süpürgesini falan dibinde açıyorum ona uyanmıyor. Nasıl oluyor anlamadım 😄
Metmoms Ecis valla benim oglumda 6,5 aylik olacak ne yapsam olmadi sese alismadi. Evde adim atmaya korkar oldum. Hatta o kadar komikki bi keresinde karnimin gurultusuna uyandi 😂😂
Minikoglum 10.5ayligiz guya ilk zamanlar alissin diye seste uyuttuk ama su an cit sesine uyanıyor. parmak uclarimda yuruyup kendimi kasmaktan helak oldum. uyudugu da gündüz max 1saat.