QueenMommm Hiç böyle yapmazdı yaa sabaha kadar uyurdu emip tekrar şimdi beni ayağa dikti ayaklarını kaldırıp yatağa vuruyor emip bırakıyor ağlamaya başlıyor 😭 noldu buna ya
Defne2021 QueenMommm atak haftasında olabilir mi yada gazı vardır belki. Benim kızım 26 aylık uyku nedir bilmeyiz biz maalesef
Taze1_annee QueenMommm benimkide 10 aylik uzun zaman sonra ilk defa 2 saattir uyani uyutmaya çalıştım uyumadı ışığı actim oyalaniyoruz iste🥲🥲🥲
Nazli13 QueenMommm biz bu yorgunlukla dolunay yeniay falan dinlemiyoruz 🤣 şaka bi yana dolunay bebekleri çok etkiliyor malesef 3 bucuk aylik bebegim hic uykusu yokmus gibiydi🤦🏻♀️
QueenMommm safiyecanoglu2311 ay deli Olcam uyurken ayaklarını yatağa vuruyor bide oda uyandırıyor onu
safiyecanoglu2311 QueenMommm benimkide çok dönüyo park yatağı var iç kısımda ki kumaş biraz naylonumsu bir kumaş dönerken ayağı değiyo ses çıkıyo ona uyanıyo bu bebeler hep aynı 🤣🤣 ama canları sağolsun onlar iyi olsunlarda napalım annelin dünyanın en güzel ama en zor mevkisi işte
QueenMommm Taze1_annee haha sizede kolay gelsin benimki gözlerini ovuşturuyor belki uyur sizinkide ayaklarını yatağa vuruyor mu
QueenMommm safiyecanoglu2311 aynen öyle benimkide çok dönüyor beşikte dönemedigi için her yatağı yaptım ona en güzelini döne döne uyuyor ama gel gör ki bu gece uyutmadi prenses anasını