Tr123456 47gunluk anneyim hic emzirmedim ilk 10gün hep sağdım 5cc cikiyodu. Ne yaptiysam sütümü arttiramadim. Son zamanlar yine sağarak verdim 1cay kaşığına kadar düştüm. Artik sağmayı biraktim bir sorun olur mu
Anonim81 Tr123456 emmediği sürece süt azalıyor maalesef. Bizim sağdığımızla bebeğin emerek çektiğinin kuvveti çok farklıymış. Ben 2 ay anne sütü verebildim. Süt vermemek bir sorun değil mamada zehir değil ama arttırmak emzirmeye dönmek istiyosan danışmandan destek alabilirsin.
Tr123456 Anonim81 artik bunaldik canim süt yapacak die yemedigim sey kalmadi. Humana rezene bestlak laktamax incir kayisi bulgur yok arkadas hic biri fayda etmedi. 5cc den yukari çıkamadım hic. En son e bebekte satılan kutu içecek vardi o da fayda etmedi biraktim artik. Psikolojim bozuldu süt yüzünden ya
Anonim81 Tr123456 düzenli su içmekten başka hiçbişey sütü arttırmıyor bence ben onları düzenli kullanırken azaldı. Bebek emmediği sürece zor. Bi süre morali bozuluyo insanın ama mama veriyorum bende elimden gelmiyor yapacağım bişey yok.