ArdeninAnnesi Merhabalar.. Kuru incir suyu süt arttirir diyolar. Gerceklik paui varmi varsa nasil kullanicaz bilgisi olanlar yazabilirmi?
araskuzumm0918 ArdeninAnnesi kesinlikle doğru ✌️Hatta ben hoşaf gibi yaptım inciri suda kaynattım içtim çok işr yarıyor
E_eren ArdeninAnnesi doktor süt için yemem gerekenler listesi vermişti incirde vardı. Kurusu yaşı farketmez ye demişti ama kurtsuz incir bulamadım bir türlü 😂
Arsenakres Lolita biraz uykuda lazım tabii ben gece yapıp içiyorum en az 2.5 saat uyuyabildiğim için etkisi gördüm ama gündüz içtiğimde bi etkisi olmadı sanki
E_eren gozdekanalici üzüm incir kuruyemiş kayısı ayva ısırgan otu tohumu ( 1 tatlı kaşığı pekmez ya da balla karıştırıp yeniliyor) sahlep. Bana bu listeyi verdi doktor. Tabi bunları yerken size dokunan ürünlere dikkat edin 😊 bana hiç biri dokunmuyordu 😊
sevcan ben hergun cevızle yıyorum yapıo dıyorlar ama bırsuru sey yıorım ıcıorum süt olsunda dıe :) rezene ıncır hoşaf
1PrensAnnesi ArdeninAnnesi kuru incirleri üzerni geçecek kadar su ile kaynat şekersiz tüket göreceksin baya fayda ediyor
OzlemDoganay 1PrensAnnesi ben yaptım bi umutla hiç etki etmedi sanırım bana hiçbişey etki etmiyor 😔😔 2,5 aydır denemediğim hiçbirşey kalmadı emzirme kampı da dahil
1PrensAnnesi OzlemDoganay bana en çok yarayan şey mısırdı 😍 ne zaman Mısır yesem çoğalır süt belki seninde sana özel bi artırıcın vardır😍
Ercanekininannesi Bende çok işe yaradı hergün yiyorım ben kuru incir ama çok kurumamış hafif yaş gibi. Rezenede işe yarıyodu ama bebeğime çok ağır uyku yaptı uyandıramıyoruk, ebe söyleyince bıraktım rezeneyi
OzlemDoganay 1PrensAnnesi süt mısırı hiç denemedim bir de onu denicem belki de benimde özelim odur 😀😍
Eymen190218 Tabiki incir Harika süt yapar canım.bulabilirsen süt mısır,yeşil üzüm,tahin helvası bunları dene oğlum memeyi bırakırken ben bunlarla çare buldum şimdi çok güzel emiyor devamlı yerim hepsini