Sebnem_ygt Kızlar ben prima aktif bebek kullanıyorum dogdugundan beri ama suan cok pahalı ona benzer hangi bezi öneriyosunuz pişik sorunumuz var ince olması lazım bana yardimci olurmusunuz
aylaamayorgun Sebnem_ygt baby me aloevera 😘 çiçek gibi bez. Birde premium care kullanoyduk fiyatı artınca bi kaç bez denedik. Bu efsane bir bez.
Metehan34 Sebnem_ygt sleepy tabikide ilk çocuğumda prima kullandım 2. De sleepy ikiside aynı canım zaten çöp oluyor para 😐 natural olanı kullanıyorum
biryazmasali Sebnem_ygt kaç aylık bilmiyorum ama prima kaltsnde bilemiyorum var mı birde pişik problemi var diyorsunuz bence zorlayın bşraz;(
Clavicula Merhaba bizde aynı arayıştayız cok zamlandığı için alamadık artık sleepy extra aldık 4 numara almıştım kücük geldi ve asla prima kalitesinde değil bence idrar kokusunu dışarı veriyor aynı zamanda. Bende arayıştayım burda bekliyeyim 🌸
OzgeSyr_ Bende prima premium care kullanıyorum pişik mi yaptı acaba dedim sleepy natural aldm hışır hışır daha beter
aylaamayorgun Sebnem_ygt yok evet ama bebek çok iri değilse 5 numara gayet iş görür yani tuvalet eğitimine kadar.
Esaslan Ben sleepy bio natural kullanıyorum yapısı incecik pişik yapmadı gayet memnunum her serisi bir olmuyor bi de bebekten bebeğe değişiyor tabi ki
Sebnem_ygt Metehan34 natural olan hangi paket resmini atarmisiniz rica etsem bi serisini denedim natural olan berbat biseydi
Metehan34 Sebnem_ygt yendiği şeylerden pişik olabilir baharat veya ev yemekleri acı olduğu zaman aynı zamanda anne sütü alan bebekler anne sütüne de herşey geçiyor acı vs pişik yapıyor
Sebnem_ygt biryazmasali 18 aylik bir bez 1 ay dayanmiyor cunku bagirsak tepkili sureki isal oluyor kaka yapiyor bazen 1 gunde 10 tane kakalı bez degistiriyorum
tugcebyrk36 Sebnem_ygt bence primaya en yakın bez molfix. İlk bebeğimde hep molfix kullanmıştım şuan da oğlumda kullanıyorum. Geçen gün bir de sleepy deneyeyim dedim aman Allahım berbat. Hem çok çabuk şişiyor hem de dışarıya inanılmaz koku veriyor. Tekrar molfixe döndüm memnunum da🥰
Aycanmbenim tugcebyrk36 canım bişey soracağım bende primadan bir süreliğine denemek içşn molfix pure serisine geçtim fakat elimi bezin içine atıp baktığımda hep ıslak ıslaktı istisnasız her bezde hemde baya sonra primaya döndüm. Sen hiç böyle birşeyle karşılaştın mı ?
tugcebyrk36 Sebnem_ygt şimdiye kadar 3 çeşidini denedim başka çeşidine de denk gelmedim hepsi çok güzel ince ve dayanıklı. Yeşil paketli olan çok güzeldi özellikle ama üretimi durmuş şuan mavi paketliler var piyasaya trendyola yazın direkt çıkıyor zaten mavi paketli üzerinde bulutlar var.